Hukukta Kariyer Söyleşisi -2-
31.05.2024
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ombudsmanlık Kulübünün gerçekleştirdiği "Hukukta Kariyer Söyleşisi -2- " etkinliği, 29 Mayıs 2024 tarihinde, Eskişehir Vergi Mahkemesi Başkanı Sayın Volkan Erdoğdu'nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. ESOGÜ Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşide, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emre Köroğlu'nun sunumuyla, Sayın Volkan Erdoğdu, öğrencilerimize mezunlarımıza yönelik kariyer olanakları konusunda bilgi ve deneyim paylaşımlarını aktardı. Öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Sayın Volkan Erdoğdu katılım ve katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Emre Köroğlu tarafından teşekkür belgesi, Ombudsmanlık Kulüp başkanı tarafından çiçek takdimi ile etkinlik sona erdi.